Caută
Close this search box.

Jurnaliştii vor fi acceptaţi la dezbaterea privind ordonanţele pe justiţie

 

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a declarant că accesul jurnaliştilor va fi permis la dezbaterea de luni pe proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale, nefiind însă spaţiu şi pentru camerele de luat vederi.

„La începutul şedinţei, sunt oportunităţi de imagini pentru televiziuni apoi în sală vor rămâne doar reporterii, dacă doresc, pentru a înregistra sau pentru a lua notiţe. La finalul dezbaterilor voi ieşi public pentru a prezenta punctele de vedere rezultate în urma consultărilor. Totul este transparent astfel că mass-media va avea acces pe tot parcursul întâlnirii, cu amendamentul că nu e loc şi pentru camerele de luat vederi”, a declarat, sâmbătă, ministrul Justiţiei Florin Iordache, citat de Mediafax.

„Precizăm faptul că persoanele care au solicitat în perioada 26 – 27 ianuarie a.c. să participe la dezbaterea publică organizată de Ministerul Justiţiei în data de 30 ianuarie 2017, începând cu ora 10.00, pe marginea proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, precum şi a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului privind graţierea unor pedepse, sunt aşteptate începând cu ora 09.30 la intrarea B, aflată pe str. Apolodor, nr. 17, sect. 5, Bucureşti”, se precizează şi într-un anunţ al Ministerului Justiţiei, postat sâmbătă pe site-ul instituţiei.

Peste 200 de persoane s-au înscris până vineri la consultarea de luni organizată de Ministerul Justiţiei pe proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor, a declarat ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri