Caută
Close this search box.

Lider ALDE: „Prima manifestaţie nazistă. Animalelor, mi-e scârbă de voi!”

Cătălin Beciu, vicepreşedinte ALDE, a scris, pe Facebook, că protestul care a avut loc, miercuri seară, în Bucureşti, faţă de intenţia Guvernului de a adopta ordonanţa privind graţierea, reprezintă ”prima manifestaţie nazistă din ultimii 70 de ani din România”, iar participanţilor la protest le-a transmis: ”Animalelor, mi-e scârbă de voi!”.

”Miercuri a avut loc prima manifestaţie nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii”, a scris vicepreşedintele ALDE.

”Mai vor şi încălcarea Constituţiei, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituţia, care vă garantează dreptul la viaţă… Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Micţiunedi şi, în general, jos cretinii şi naziştii!”, a afirmat Cătălin Beciu.

Acesta a completat mesajul, după postarea sa pe reţeaua de socializare: ”A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri.”

Cătălin Beciu a revenit cu o nouă postare, după ora 21.00, în care îşi argumentează susţinerile anterioare şi limbajul folosit: „Înainte să îmi analizaţi limbajul folosit în postare, la adresa manifestanţilor, vă atrag atenţia că m-au făcut mizerabil, prin scandări, la maximă audiență, pe toate televiziunile”.

FOTO: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri