Caută
Close this search box.

Mexicanii îi răspund lui Trump printr-o melodie difuzată concomitent la 40 de posturi de radio (VIDEO)

Peste 40 de posturi de radio din Mexic au difuzat aceeaşi melodie, la aceeaşi oră, în semn de protest faţă de politicile lui Donald Trump, scrie El Pais, citat de News.ro.

Cu hashtag-ul #to2unidos, posturi de radio, publicaţii precum Rolling Stone şi El Informador, dar şi şi personalităţi au invitat online mexicanii să se alăture iniţiativei.

Piesa „Aquí no es así” (Aici nu este aşa – n.r.) a grupului Caifanes a fost difuzată la ora locală 13.45, vineri, în numeroase oraşe din ţară, la posturi de radio ca Reactor, RMX, Exa şi Los 40.

#To2unidos (Toți uniți – n.r.)a fost tema principală în mediul online mexican timp de aproimativ două ore.

„Deşi lucrăm la diferite posturi de radio, cei mai mulţi ne cunoaştem şi suntem prieteni, aşa că nu a fost greu să ne punem de acord”, a declarat Ricardo Castañeda, producător executiv la RMX. „Am decis să ne unim privind ceea ce se întâmplă în ţara asta. Am vrut să arătăm că nu ne supunem atitudinii lui Trump faţă de Mexic”, a explicat el.

Cântecul ales de posturile de radio este un clasic al grupului Caifanes. Versurile fac referire la un anumit tip de cuceritor.

FOTO: youtube

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri