Caută
Close this search box.

Partidul Libertății din Austria cere interzicerea islamului fascist și a simbolurilor musulmane

Liderul Partidului Libertății din Austria (FPO), Heinz Christian Strache, s-a pronunțat sâmbătă pentru adoptarea unei legi care să interzică islamul fascist și simbolurile musulmane, pe modelul legii existente cu privire la interzicerea simbolurilor naziste, potrivit Reuters.

Austria are nevoie de ”o lege care interzice islamul fascist”, a declarat Strache în fața a mii de susținători ai partidului său, reuniți la Salzburg.

”Haideți să punem capăt acestei politici de islamizare… în caz contrar, noi, austriecii, noi, europenii, vom ajunge la un final abrupt”, a spus el, cu o referire evidentă la politica urmată de coaliția guvernamentală.

În urmă cu trei zile, Partidul Popular din Austria (OVP) a cerut înjumătățirea până la 17.000 a numărului de solicitări de azil acceptate până la finalul acestui an.

Heinz Christian Strache a răspuns că Austria are ”nevoie de imigrație zero și minus”.

Orice lege împotriva elementelor extreme ale islamului ar trebui să fie similară cu legea introdusă de Austria după Al Doilea Război Mondial prin care s-au interzis partidul și simbolurile naziste, a precizat un purtător de cuvânt al FPO, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri