Caută
Close this search box.

Peste 15 autoturisme românești blocate în Bulgaria sunt conduse spre ţară de Poliția bulgară

În jur de 15 – 16 autoturisme înmatriculate în România, care erau blocate în zona Dobrici din nord-estul Bulgariei din cauza vremii nefavorabile, au pornit spre țară într-o coloană condusă de o mașină a Poliției bulgare, în această după amiază, a declarat duminică pentru Agerpres o sursă din cadrul Ambasadei României la Sofia.

Operațiunea de intervenție a Poliției bulgare include și un utilaj de deszăpezire ce merge în fața coloanei oficiale pentru a deschide drumul, întrucât șoseaua nu fusese deloc curățată. Coloana se deplasează pe traseul Dobrici-Balcik-Durankulak-Vama Veche. Sursa citată a aflat de la Dispeceratul Poliției bulgare că la Balcik vor fi preluate și alte autoturisme cu cetățeni români blocați în localitate.

Condițiile de deplasare sunt dificile, a început din nou vântul și este posibil să ningă din nou. Zona de nord-est a Bulgariei a fost cel mai grav afectată de căderile de zăpadă și valul de frig din ultimele zile. Mulți turiști români s-au deplasat în această perioadă în Bulgaria pentru a-și petrece Sărbătorile de iarnă, cei mai mulți în Bansko.

Foto: romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri