Caută
Close this search box.

Premierul Grindeanu, nemulţumit de deszăpezirile din ţară, prelungeşte starea de alertă

 

Premierul Sorin Grindeanu a solicitat miniștrilor și autorităților locale să rămână în stare de alertă pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de condițiile meteorologice.

„Fiecare situație trebuie gestionată conform procedurilor și vă rog să rămâneți nu numai cei din Comitetul național, ci și autoritățile locale în stare de alertă pentru a evita situațiile neplăcute”, a spus Grindeanu, la videoconferința de la sediul MAI.

El le-a cerut miniștrilor să gestioneze fiecare situație apărută ca și cum ar fi o problemă personală.

„Vă îndemn la responsabilitate și mă adresez și autorităților locale — prefecților și comitetelor naționale”, a spus Grindeanu.

Situația de pe A2 și cea privind alimentarea cu energie sunt cele mai grave probleme înregistrate în prezent din cauza vremii nefavorabile, a declarat sâmbătă premierul Sorin Grindeanu.

„În continuare avem probleme. Mie mi se pare că cele mai grave în acest moment, care trebuie a fi gestionate, sunt două și anume — situația de pe A2 (…) și, de asemenea, cea de alimentare cu energie. Situația e înspre bine. Dacă ieri am avut un vârf de 160.000 de abonați fără curent electric, astăzi în jurul orei 13,00 (…) erau aproape 50.000, acum suntem sub 20.000”, a spus Grindeanu, la videoconferința Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, convocată sâmbătă la sediul MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri