BBC a generat scandal pe Internet cu o parodie în care apar trei femei britanice care poartă o conversaţie legată de noua lor viaţă în organizaţia Stat Islamic, după ce s-au căsătorit cu terorişti ISIS: se plâng că nu au ce să poarte la următoarea decapitare, informează The Hollywood Reporter.

Intitulat ”Adevăratele soţii ale ISIS/ The Real Housewives of ISIS”, scheciul este inspirat din serialul de televiziune ”Real Housewives” şi a fost publicat pe internet marţi, pentru a promova show-ul de satiră ”Revolting”.

Într-una dintre scene, o femeie se plânge că mai sunt doar trei zile până la decapitare şi nu are nici o idee ce va purta la acest eveniment.

Mai mulţi utilizatori ai platformelor de socializare au spus că scheciul este de prost gust, întrucât au existat multe cazuri de tinere britanice, cu vârste de până la 18 ani, care au fost atrase de organizaţia Stat Islamic.

”BBC difuzează un show bazat pe un grup terorist care a ucis şi care continuă să ucidă persoane din Orientul Mijlociu. Acesta nu este un subiect potrivit pentru o comedie”, a scris un utilizator Twitter.

”Sunt îngrozită că BBC a produs un asemenea show. Este pur şi simplu de prost gust. Este îngrijorător că umorul poate fi asociat cu acţiunile ISIS”, a scris o femeie pe Facebook.

Însă, alte voci au spus, pe Twitter, că satira demonstrează absenţa fricii. ”Dacă poţi ridiculiza ceva, atunci înseamnă că nu te sperie” şi ”ISIS vrea să fie temut. Să nu îi facem pe plac. Şi, da, sunt musulman, de stânga”, au scris doi utilizatori ai platformei de socializare, potrivit news.ro.

103 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =