Caută
Close this search box.

Scântei în Parlament. Turcescu l-a certat pe Dragnea: Ar trebui să vă fie rușine!

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a susţinut o declaraţie de presă, luni, la Parlament, iar deputatul PMP Robert Turcescu a intervenit, reproşându-i liderului Partidului Social Democrat modul în care a organizat ședința extraordinară a Camerei Deputaților și faptul că nu a participat la ea. Toată scena a făcut deliciul ziariştilor prezenţi la declaraţii.

„Vreau să vă întreb un singur lucru. Ați convocat o ședință extraordinară a Camerei Deputaților, astăzi la ora 17, eram în piață, după cum vedeți, am auzit la radio cu o jumătate de oră înainte de convocarea ședinței extraordinară. Sunteți președintele Camerei Deputaților. Dacă ne-ați chemat pe noi cu 45 de minute, ați convocat înainte, erau 35 de speriați în sală dintre deputați, dumneavoastră de ce nu ați venit la ședință?

Asta e o țară normală pe care ne-o propuneți împreună cu cabinetul Grindeanu. Sunteți deputat și președintele Camerei Deputaților. Ar trebui să vă fie rușine”, a afirmat deputatul PMP, Robert Turcescu.

Dragnea s-a arătat deranjat de această întrerupere, răspunzând supărat acuzelor aduse de deputatul PMP.

„V-a ieșit acest circ! Continuați. Eu nu particip la circ”, a afirmat președintele PSD înainte de a pleca.

Robert Turcescu a încheiat pe acleşai ton: “Nu. Eu vă întreb. Aşa înţelegeţi că asta este o ţară normală pe care ne-o propuneţi împreună cu Guvernul Grindeanu? Dar de ce să nu fac dialog cu dumneavoastră? Sunteţi deputat şi preşedintele Camerei Deputaţilor. Ar trebui să va fie ruşine pentru acest moment!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri