Caută
Close this search box.

Şeful comisiei SRI: Coldea a fost cu Ghiță și Maior în vacanță în Toscana

Şeful comisiei SRI, Adrian Țuțuianu, a declarat că a fost confirmată prezența lui Florian Coldea în Seychelles alături de Sebastian Ghiță.

Acesta a precizat că familia Coldea a adus documente justificative – facturi și chitanțe – care arată că ei au suportat cheltuielile deplasării. Comisia de control din Parlament nu a putut stabili dacă aceste documente sunt reale sau false, dar comisia internă de anchetă a serviciului nu are indicii care să ducă la concluzia că nu ar fi reale.

De asemenea, a fost confirmată prezența lui Florian Coldea alături de Sebastian Ghiță în Italia, la Toscana, iar a soției sale, doamna colonel Coldea, la Paris.

„Este confirmat că au fost în insulele Seychelles, este confirmată prezenţa lor în Toscana şi prezenţa doamnei Coldea cu doamna Ghiţă la Paris, la Disneyland”, a spus Adrian Țuțuianu, potrivit digi24.ro.

Țuțuianu susţine că în vacanță în Toscana, alături de Coldea și Ghiță, a fost și George Maior, pe atunci șef al SRI.

Comisia internă de anchetă nu a constatat nereguli, „avem o problemă de raportare deontologică din perspectiva relaţiilor unui colonel SRI cu un membru al comisiei parlamentare de control al Serviciului”, a declarat șeful comisiei parlamentare.

La întrebările jurnaliștilor privind o eventuală audiere a lui Florian Coldea, acum trecut în rezervă, Adrian Țuțuianu a răspuns: „Am putea ajunge la concuzia că dl. Ghiță, dl. Coldea, dl. Ponta ar putea fi chemați la audieri la comisia de control parlamentar”.

FOTO: aktual24

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri