Caută
Close this search box.

În social media se speculează tarifele pentru câinii ce vin la protestul de duminică

 

După gafa de săptămâna trecută, când s-a lansat ideea la Antena 3 că protestatarii sunt plătiţi de Soros pentru ca aceştia să iasă cu proprii copii şi câini în stradă pentru anumte sume de bani, respectiv 50 şi 30 de lei, pe internet s-a declanşat o avalanşă de idei şi de propuneri, având în vedere noul protest organizat astăzi, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

Lucian Mîndruţă a venit cu nişte propuneri concrete, postate pe pagina sa de Facebook:

“Tarifele şi opţionalele pentru participarea cu câini la mitingurile de azi: Câine simplu, rasa maidanez: 40 de lei. Câine de rasă: – minus 10 lei, că nu încurajăm rasismul şi elitismul. Excepţii: Dog German: + 30 de lei. Dacă merge încet, Pas cu Pas, + 20 de lei. Chuahua, canis pitic, pekinez: minus 20 lei, pentru că domnul Soros îi consideră mărunţiş”, notează jurnalistul.

“În plus, faţă de toate acestea, se plătesc următoarele sporuri: Lătrat: 20 de lei în Piaţa Universităţii, 50 la Guvern; Schelălăit: 30 de lei, doar la Avocatul Poporului; Mârâit: 10 lei, prin faţa pe la CAN. Pentru a se evita impostorii, banii se dau doar după ce proprietarul dovedeşte că are pe facebook poze cu câinele mai vechi de 2 săptămâni.

Domnul Soros ne roagă să dăm mai departe prezentul mercurial, ca să poată să-şi facă o previziune de buget. Mulţumim!”, încheie în notă proprie de umor, Lucian Mîndruţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri