Caută
Close this search box.

Sorana Cîrstea, calificată în turul al treilea la Australian Open

 

Sorana Cîrstea şi-a egalat cea mai bună perfomanţă la Open-ul Australiei. Cîrstea a ajuns în turul 3 după ce a eliminat-o pe Suarez Navarro, fost număr 6 mondial.

Cu serviciul recuperat pentru a egala la 2, după ce-l pierduse în debutul partidei, Cîrstea a anulat o minge de break avută de Navarro la 4-4 ca să ia primul set cu un tie-break adjudecat la 1.

Într-o manșă secundă cu 8 break-uri, diferența a fost făcută de Cîrstea în game-ul 6, luat la zero, singurul în care una dintre jucătoare și-a conservat serviciul.

Cu eficacitate de 58% pe „retur” și cu 26 de lovituri câștigătoare, Cîrstea s-a impus în fața favoritei 10 după 96 de minute, ca să-și egaleze cel mai lung parcurs la Open-ul Australiei – turul 3, atins atât în 2012, cât și în 2013.

Cu cel mai bun rezultat din februarie 2014 când a bătut-o la Dubai pe a zecea jucătoare a lumii, italianca Errani, Cîrstea o are ca adversară pe Alison Riske, americancă de pe locul 42 WTA, fără meci câștigat la ultimele 9 grand slam-uri înaintea acestei ediții de la Melbourne.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri