Caută
Close this search box.

Test: Calculează-ți cifra personală pentru 2017 și vezi ce-ți rezervă anul acesta

Următorul test numerologic te va ajuta să îți calculezi cifra personală pentru 2017 și, ulterior, vei afla ce îți rezervă acest an, ce provocări vei avea de depășit și cum să să profiţi din plin de cele 12 luni ale anului.

Pentru a-ţi afla cifra personală pentru 2017 nu trebuie decât să aduni anul curent cu ziua şi luna în care te-ai născut, potrivit feminis.ro.

În acest sens, dacă eşti născut pe 28 septembrie, îţi afli cifra personală efectuând următorul calcul:

2+8+9+2+0+1+7= 29

Adună în continuare, până când obţii un număr format dintr-o singură cifră, de la 1 la 9. Astfel: 2+9=11; 1+1=2

Aşadar, pentru o persoană născută pe 28 septembrie, cifra personală pentru 2017 este 2.

După ce ţi-ai aflat cifra, citeşte descrierea de mai jos pentru a descoperi ce îţi rezervă acest nou an.

Cifra personală 1

Acest an este cel în care o poţi lua de la capăt. Un nou început, cu oameni noi, experienţe şi oportunităţi pe care trebuie să le exploatezi fără a lăsa nesiguranţa să îşi facă simţită prezenţa. Simte teama, dar fă ce ai de făcut în ciuda ei. Fă un pas în necunoscut şi vezi ce se întâmplă.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Fii curajoasă şi pregătită să încerci lucruri noi. Încearcă să îţi dai seama care sunt acele planuri din viaţa ta în care ai nevoie de un nou început, după care ia taurul de coarne şi transformă ideile în realitate.

Provocările lui 2017:

Teama de necunoscut te-ar putea ţine în loc. Dacă te încăpăţânezi să te agăţi de lucruri care nu îţi mai sunt de folos, Universul te va forţa într-un fel sau altul să faci o schimbare. Cel mai bine ar fi să ai o atitudine proactivă.

Cifra personală 2

Este un an în care poţi încerca să îţi exprimi mai bine şi mai des emoţiile, lucrând astfel la relaţiile personale. Este o perioadă propice pentru a-ţi dezvolta latura intuitivă. Încearcă să obţii un echilibru în toate aspectele vieţii de zi cu zi şi să ai răbdare atunci când lucrurile nu evoluează cu viteza pe care ţi-o doreşti.

Cum să profiţi din plin de acest an:

Este vital să te laşi dusă de val şi să nu forţezi lucrurile. Stabilizează proiectele începute anul trecut şi ai răbdare.

Provocările lui 2017:

Va fi un an plin de emoţii şi s-ar putea să fii mai sensibilă atunci când eşti criticată. Încearcă să cooperezi, să fii răbdătoare şi tolerantă. Evită reacţiile exagerate. Ocupă-te de emoţiile conflictuale şi de convingerile care te limitează, împiedicându-te să trăieşti o viaţă fericită şi armonioasă.

Cifra personală 3

Este un an în care poţi deveni un fluture social, fiindcă e o perioadă propice pentru distracţie şi noi prieteni. Planifică vacanţe, alege un nou hobby şi exploatează-ţi latura creativă. Este important să înveţi să te exprimi, indiferent de canalul ales în acest sens. Nu te limita!

Cum să profiţi din plin de acest an:

Relaxează-te şi nu lua lucrurile mult prea în serios. Fii sinceră, comunică şi învaţă să spui ce ai pe suflet. Descoperă ce te face fericită şi vânează acel ceva în fiecare zi. Permite-ţi să vezi lumea prin ochii unui copil, cu bucurie şi inima deschisă.

Provocările lui 2017:

S-ar putea să-ţi fie greu să te concentrezi anul acesta, însă cu un strop de disciplină în ceea ce priveşte gestionarea timpului şi a cheltuielilor, nu vei avea probleme prea mari.

Continuarea testului o găsiți aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri