Caută
Close this search box.

Traian Băsescu, audiat la Parchetul General după declaraţiile lui Ghiţă

Traian Băsescu, președintele PMP, s-a prezentat marți la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul deschis ca urmare a informațiilor făcute publice de fostul deputat Sebastian Ghiță în mai multe înregistrări difuzate de postul România TV.

Întrebat, la intrarea în sediul Parchetului General, dacă este ceva de lămurit în acest dosar, fostul șef de stat a răspuns: ”Categoric da”.

De asemenea, Traian Băsescu a fost întrebat de jurnaliști dacă Sebastian Ghiță este cel care l-a înregistrat. ”Nu știu, eu am presupus că Ghiță, dar nu știu”, a afirmat acesta, citat de Agerpres.

Pe 4 ianuarie, Parchetul General a deschis un dosar penal în urma informațiilor făcute publice prin materialul difuzat pe postul România TV și în care este redat un dialog între fostul președinte Traian Băsescu și o altă persoană privind cauze judiciare.

Precizarea Parchetului a venit ca urmare a vehiculării în mass-media a unor informații privind „posibile imixtiuni în actul de justiție”, astfel cum a rezultat din înregistrarea făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiță.

FOTO: rtv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri