Caută
Close this search box.

Ultima zi în care călătorii RATB îşi pot ridica biletele gratuite la teatru, circ sau muzeu

 

Marți, 31 ianuarie 2017, este ultima zi în care câștigătorii tragerii la sorți în cadrul proiectului „Călătorește cu RATB în lumea culturii bucureștene” pot ridica premiile pe această lună. Norocoșii sunt așteptați la sediul RATB, între orele 8,00-18,00, să-și ridice invitațiile pentru două persoane la teatru, circ muzeu sau alte instituții culturale bucureștene.

În luna ianuarie 2017, au fost extrași 656 de câștigători din totalul de aproape 2.500 de abonați RATB înscriși. Regia de Transport Bucureşti a prelungit programul zilnic de înmanare a premiilor oferite de RATB și Direcția Cultură, Sport, Turism a Primăriei Capitalei, pentru luna ianuarie, la zece ore, între 8,00 si 18.00, și face apel la câştigători să se prezinte la sediul din Bd. Dinicu Golescu nr.1, Sector 1, București, pentru a-şi ridica invitațiile. Persoanele care se află pe lista câștigătorilor (lista poate fi consultată la adresa de internet http://ratb.ro/inscrie_castigator.php) nu vor mai putea ridica premiile după data de 31 ianuarie 2017, ora 18.00, invitațiile neridicate urmând a fi returnate instituțiilor de cultură emitente.

Premiile oferite în fiecare lună de cele 22 de instituții culturale bucureștene sunt puse în joc în urma unui acord de colaborare semnat între RATB și Direcția Cultură, Sport, Turism a Primăriei Municipiului București. Acordul se va derula pe o perioadă de doi ani, până în luna noiembrie 2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri