Caută
Close this search box.

Simona Halep îşi revine: în sferturile de finală de la Sankt Petersburg

 

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 (2), pe croata Ana Konjuh, locul 39 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Sankt Petersburg.

La Sibur Arena, Halep l-a avut în loja antrenorilor pe Daniel Dobre, în absenţa australianului Darren Cahill.

În faza următoare, jucătoarea din Constanţa, aflată la prima prezenţă la această competiţie, va evolua cu învingătoarea dintre rusoaicele Natalia Vihlianţeva, locul 115 WTA, şi Daria Kasatkina, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 8.

Calificarea în sferturi este recompensată la Sankt Petersburg Ladies Trophy cu 20.350 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

Rezultat bun și la dublu. Perechea română Irina Begu / Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Sankt Petersburg (WTA Premier), dotat cu premii totale de 710.900 dolari, după 6-1 6-3 cu cuplul Lenka Kuncikova (Cehia) / Elise Mertens (Belgia).

Româncele au încheiat conturile după exact o oră de joc.

Begu şi Niculescu şi-au asigurat un cec de 6.165 dolari şi 100 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta favoritele numărul trei, Daria Gavrilova (Australia) / Kristina Mladenovic (Franţa).

Begu şi Niculescu o pot întâlni din nou pe belgianca Mertens în meciul de la Bucureşti, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup (11-12 februarie).

Pe de altă parte, Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savchuk au fost eliminate, după ce au pierdut cu 6-2 6-4, după 72 de minute, în fața letonei Jelena Ostapenko și poloneza Alicja Rosolska.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri