Caută
Close this search box.

A 12-a zi de proteste. 5000 de oameni au iesit în frig. Duminică seara, un protest amplu

Manifestantii au infruntat temperaturi care au ajuns pana la -10 grade Celsius. Pentru a 12-a zi consecutiv, oamenii au iesit în Piața Victoriei si în pricipalele orașe ale țării pentru a protesta împotriva Guvernului. Duminică este programat un protest de amploare în fața Guvernului.

„Invitați-vă prietenii și haideți duminică să facem istorie! Peste 1.000.000 de oameni la București”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a evenimentului de la sfârșitul acestei săptămâni. Duminică seara, rețelele de socializare anunță un protest amplu în București.
Se cere demisia întregului Guvern: aamenii nu sunt mulțumiți doar cu demisia lui Florin Iordache.

Pe bulevardele din apropiere s-a desfășurat un maraton al democrației.

Un răspuns

  1. Sunteți nebuni !? O sa paralizați circulația în tot Bucureștiul ! Unde naiba intra 1 milion de protestatari? Ce va trebuie atâția? Bagati-va mințile în cap că ați luat-o razna ! V-ați învățat cu protestele astea că țiganul cu scânteia 🙂 Ați început să o luați pe arătură, să faceți din proteste sport national…Mai bine propuneți „protestul” ca sport național românesc, și dacă se aprobă că sport olimpic, mergeți la Olimpiada sa il practicați până va saturați 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri