Caută
Close this search box.

Autocar românesc, implicat într-un accident grav în Ungaria: cel puţin patru morţi

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă la doi kilometri de intrarea în România, de partea ungară a graniței, în apropiere de localitatea Mako. Accidentul s-a soldat cu cel puțin 15 victime, dintre care patru au decedat. În accident a fost implicat și un autocar Eurolines, care venea de la Hamburg. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00, ora României.

Gabriel Manole, martor ocular, prima persoană care a semnalat accidentul la 112, a relatat la Digi24 ce a văzut. El a spus că în momentul producerii accidentului în zonă era ceață densă și erau avertizări în acest sens de reducere a vitezei. Carosabilul era umed. Martorul a văzut două persoane decedate, una dintre ele șoferul unui microbuz. Microbuzul respectiv intrase în spatele unui TIR, după care, la rândul lui, a fost lovit din spate de un autocar Eurolines, care a ricoșat în TIR. Imaginile de la fața locului arată că TIR-ul era înmatriculat tot în România, având numere de Brașov.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Arad, Mircea Merea, a declarat că sunt 15 victime, trei dintre ele fiind încarcerate.

La rândul său, George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad, a precizat că deocamdată nu s-a comunicat de către partea ungară naționalitatea victimelor.

FOTO: publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri