Caută
Close this search box.

Jazz pe românește la Sala Radio

Cunoscutele emisiuni radio si concerte comentate sub titlul de „Jazz pe romaneste” de Florian Lungu adauga in aceasta seara o noua auditie: Big Band Radio o are invitata  in Sala Mihail Jora pe solista vocala Ana Cristina Leonte.

Nascuta la Suceava unde a studiat vioara  , Ana Cristina Leonte este absolventa a Universitatii de Muzica din Bucuresti  in 2012 la clasa de Jazz a profesorului Mircea Tiberian.

Cunoscuta ca solista, compozitoare, poeta, muzica ei a fost apreciata in concerte si festivaluri nationale si internationale: Romanian Jazz Days at Budapesta, Brasov Jazz Festival, JAZZ TM, Dobrojazz, Albajazz, Gardener Jazz Festival, Love is the Art, International GreenFest, Girona Acappella Fest (Spania), Street Delivery, etc.

Castigatoare in acest gen competitional – Johny Raducanu Jazz Competition si Cea mai buna performanta solistica la Sibiu Jazz Festival alaturi de bass-istul Michael Acker si pianistul Albert Tajti pe care ii are invitati si in aceasta seara.

Revenirea dupa 3 ani pe scena Salii Radio (in 2014 a cantat la ceremonia Premiilor Radio Romania) nu este numai o recunoastere a valorii ei vocale si muzicale ci si un frumos cadou de zi de nastere, maine Ana Cristina Leonte implinind 27 de ani.

Va invitam in aceasta seara, la ora 19 , la Sala Mihail Jora a Societatii Romane de radiodifuziune sau pe undele radio la o relaxanta seara de Jazz pe romaneste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri