Caută
Close this search box.

”Copiii extratereştrilor” vor nudism feminin pe stradă!

Mişcarea Raeliană, organizaţie care consideră că suntem creaţi de extratereştri, a declanşat o nouă revoluţie culturală în lume. În prima fază, revoluţia vrea să impună dreptul femeilor de a umbla goale pe stradă!

Organizaţia pentru drepturile femeilor, GoTopless, iniţiată de Maitreya Rael, liderul spiritual al Miscării Raeliene, ”copiii extratereştrilor”, susține o revoluţie culturală care să schimbe lumea: GoTopless.

Paradele GoTopless Pride au loc periodic în oraşele unde a fi topless este legal, cum sunt New York, Toronto, Vancouver, dar şi în oraşe în care femeile nu pot umbla în sânii goi pe stradă, ca Los Angeles, Paris, Berlin, Geneva.

Revoluţia culturală GoTopless se adresează în mod special culturii învechite, sexiste, monoteiste, dominată de masculin, care, susţin raelienii, încă îmbolnăveşte societatea noastră de astăzi.

Rael a explicat că: “Bătălia pentru drepturi egale de a fi topless pare nesemnificativă pe lângă războaie, violentă, sau foametea copiilor şi totuşi reuşita ei va avea un impact direct care va vindeca aceste orori create de masculi”.

Rael…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri