Caută
Close this search box.

Dragnea: Firmele ar fi obligat angajaţii să iasă la protest. OUG 13, pretext pentru a se cere demisia Guvernului

Liviu Dragnea a declarat la România TV că OUG 13 a fost un pretext pentru a cere demisia Guvernului.

Şeful PSD susţine în continuare că OUG 13 acoperea un vid legislativ, însă s-a văzut că ordonanţa a fost doar un pretext pentru că şi acum se cere demisia Guvernului.

„Am văzut foarte mulţi oameni supăraţi, chiar si straini şi mi s-a parut ciudat cum un şef de bancă protestează împotriva Guvernului. Am auzit şi eu cum multinaţionalele au promovat şi sustinut aceste proteste. Am primit şi eu de la Adrian Ţuţuianu informaţiile pe care le-a şi spus public”.

Dragnea susţine că firmele şi-ar fi scos cu forţa angajaţii în stradă, ameninţându-i cu concedierea.

„Asta nu înseamnă că nu aştept şi eu continuarea de la domnul preşedinte Ţuţuianu să spună informaţiile pe care le poate spune, dar marea majoritate sunt informaţii publice, pe care publicul trebuie să le ştie”, a spus şeful Camerei Deputaţilor la România TV.

Şeful comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, a declarat pe 6 februarie că va cere Serviciului Român de Informaţii (SRI) răspunsuri cu privire la suspiciunile sale că multinaţionalele ar fi sprijinit protestele antiguvernamentale din România, explicând că acest lucru ar încălca legea securităţii naţionale.

Liderul PSD explică actuala stare a societăţii prin nemulţumirea şi frustrarea adversarilor politici pentru pierderea alegerilor parlamentare.

„Eu nu pot uita ce i-a spus preşedintele Iohannis lui Tăriceanu…că declară război total PSD. Este păcat că s-a ajuns în situaţia asta. Încerc să înţeleg înfrângerea şi frustrarea preşedintelui. Ar fi trebuit ca Iohannis să fie preşedintele tuturor românilor şi să nu instige la proteste. Adevărul o să iasă la iveală. Cred că se face orice ca acest program să nu fie pus în practică pentru că există riscul ca ei să devină spectator la un program bun”.

FOTO: sibiu100.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri