Caută
Close this search box.

Mihai Şora: Drona e cam cât o acviluţă. Cu bărcuțe de hârtie în Cișmigiu avem voie?

Mihai Şora scrie, în stilu-i caracteristic, despre dosarele penale deschise pe numele celor care au folosit drone la manifestaţiile din Piaţa Victoriei.

Filosoful ne explică că drona e „cam cât o acviluţă” pentru care, dacă o foloseşti, rişti pedeapsa cu închisoarea şi se întreabă retoric dacă avem oare voie „cu bărcuțe de hârtie pe lacul Cișmigiu”.

„După ce am studiat (din scoarță-n scoarță) codul penal, acum trecem la codul aerian.

Pentru 80–100 de ani: dacă nu știți ce este o dronă, aflați de la mine (100+). Este un Boeing fără uși, fără hublouri, fără pasageri, mai mititel-mititeluț, cam cât o acviluță. Când te plimbi cu acviluța prin oraș, riști o pedeapsă de la trei la șase ani.

PS: Cu bărcuțe de hârtie pe lacul Cișmigiu avem voie?
• v ă • v e d e m •”, scrie Mihai Şora pe contul său de Facebook.

FOTO: aktual24.ro

3 răspunsuri

  1. Modul de exprimare a acestuia dovedeste neseriozitate sau -mai degraba ,poate- efectele senilitatii, individul cade in ridicol…Iar -la substanta- „jocul” cu drone in public(chiar daca ar fi doar cat 1/2 dintr-o acviluta-)trebuie pedepsit, pentru ca reprezinta real pericol public…In sfarsit, daca nu am fi obligati sa luam in calcul senilitatea, putem zice ca avem un ilustru exemplu al intelighentiei romanesti…

  2. Cat de NESIMȚIT poți sa fi ,dar probabil ai fost făcut tu când cei care ti-au dat viata erau deja senili.

  3. Mi se pare ca nesimtirea si reaua-credinta apartine celor care ataca un comentator si nu discuta articolul in sine,fie ca este pro, fie contra…Dupa mine oricine are dreptul sa-l pupe in koor pe acest filozof cat o vrea si cat il tin puterile insa dovedesc nesimtire grasa si minte ingusta, cand nu accepta ca si alte persone au dreptul sa-si exprime o idee critica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri