Caută
Close this search box.

Susține arta. Expoziție de fotografie și hair styling ”Glamour 2017”

 

E luna iubirii și urmează cea a frumuseții feminine, cel mai bun motiv pentru ca doamnele să fie sărbătorite prin artă.

Luni, 20 februarie, în cadrul proiectului Bio Ortoclinic care promovează periodic colecții de artă, va apărea un nou invitat. De această dată este vorba de fotografii spectaculoase ale unor lucrări de ”artă în modelarea părului” realizate de celebrul hair stylist Geta Marin, premium lider în domeniu, în România.

Lucrările de hair styling fac parte din colecția ”Glamour 2017” de tendințe primăvară-vară a Getei Marin și, așa cum o arată și numele, au un puternic focus pe glamour/fashion.

Lucrările vor rămâne expuse în cadrul clinicii, până la jumătatea lunii aprilie.

Vernisajul expoziţie care celebrează femeia ”Glamour” va avea loc pe 20 februarie 2017, la ora 20.00, la sediul Bio Ortoclinic.

Invitat special al evenimentului va fi modelul internațional Dayana Reeves (foto mare), care a devenit în acest an imaginea celui mai mare festival de modă din Estul Europei, Feeric Fashion Week, de la Sibiu.

La începutul lunii noiembrie a anului 2016, Bio Ortoclinic, cea mai mare clinică de vertebrologie din România, specializată în tratamentul durerilor de spate și al afecțiunilor coloanei vertebrale fără operație, a lansat o serie de evenimente unice pe piața medicală din România, prin deschiderea unei expoziții permanente, în cadrul clincii.

Proiectul se numește ”Bio Ortoclinic susține arta” și promovează, periodic, noi colecții de artă. Până în prezent au avut loc două astfel de evenimente, în carul cărora au fost prezentate publicului zeci de tablouri reunite într-o colecţie personală a pictorului Radu Goia, numită „Ȋn mainile compasiunii” și o expoziție de grup 23 dintre cei mai buni artiști plastici din România, intitulată ”Vibrația speranței”.

Partenerii evenimentului sunt Wella Professionals, casa de vinuri Aurelia Vișinescu, Fundația Renașterea și ziarul Turism Club.

În 10 ani de activitate în Romania, Bio Ortoclinic a devenit cea mai mare clinică de vertebrologie din Sud-Estul Europei – cu sedii în București și Constanța – și una dintre cele mai importante din Europa, axată pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce înseamnă aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin și toate tipurile de dureri de spate. Clinica dispune de aparatură performantă, de personal specializat și de un management al calității la cele mai înalte standarde.

Geta Marin este premium lider în hair styling la nivel național și are la activ multe prezentări de hair-style în România și în Europa. Geta Marin Hair Stylist a fost prezentă la New York Fashion Week pentru colecțiile Primăvară Vară 2017 ca și key hairstylist pentru platforma No3NYFW reprezentata de No3. Magazine din New York City, în septembrie 2016.

Ea a realizat coafurile și a coordonat o echipă de peste 15 hair stylists din Statele Unite pentru designeri renumiți din întreaga lume, dar este și Key Hair Stylist pentru mai multe evenimente de mod din România, precum: Feeric Fashion Week, Fashion Philosophy Romania, Miss România, Next Top Model România. Lucrările ei au apărut în mai multe publicații de modă: Vogue Italia, Peplvm Magazine, Trend Privé Magazine, Schon Magazine, The LA Fashion și multe altele.

Predă cursuri de Master International pentru cei care doresc o cariera în acest domeniu și realizează workshop-uri pentru artiștii pasionați de hairstyle. Cu peste 20 de ani de experiență în industrie Geta Marin Hair Academy va prezenta la Fashion Philosophy o colectie inedită de Hair Style în colaborare cu brand-ul Catch Michelle, care a prezentat deja două colecții la New York Fashion Week.

Dayana Reeves este un model celebru, care locuiește la Paris, Franța și care se bucură de recunoaștere internațională. Ea a devenit cunoscută și în România, atunci când a devenit imaginea celui mai mare festival de modă din Europa de Est, Feeric Fashion Week. Dayana a participat la Milano Fashion Week și Paris Fashion Week, defilând pentru designeri internaționali și firme celebre. Printre aparițiile ei în publicațiile de modă se numără cele din Vogue Italia, Trend Privé (revistă din Statele Unite), Schön (revistă londoneză), Peplvm Magazine Paris și multe alte publicații de renume din Europa.

Ea colaborează frecvent cu Polo Ralph Lauren Showroom din Paris sau Bad Spirit Showroom din Milano și susține cu tărie modelele de culoare, în cadrul unui proiect „No Rasism”, lansat în lumea modei din Milano de dedignerul Massimo Sabbadin (http://trendprivemagazine.com/massimo-sabbadin-designer-will-make-think-seriously- rasismul-moda /).

De asemenea, Dayana Reeves a fost o parte a proiectului ” Spiritele timpului nostru”, al designerului Tom Rebl și regizorului de film Livia Alcalde, câștigător al unui titlu Shaded View în cadrul Fashion Film de la Paris anul trecut, ASVOFF8, acordat de Jean Paul Gaultier si fashion icon-ul Diane Pernet .

Dayana este prezentă în fiecare an la Festivalul de Film de la Cannes, ca și invitat special, pentru evenimentele amfAR și Swarovski.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri