Caută
Close this search box.

Textele adolescenților devin spectacole la Teatrul EXCELSIOR

Duminică, 26 februarie 2017, ora 19:00, la Teatrul EXCELSIOR, va avea loc premiera spectacolului TimeAholics de Bogdan Capșa, un tânăr de 17 ani, care a câștigat cea de-a doua ediție a Concursului de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA.

Spectacolul, regizat de Anca Ciuclaru, este o tragicomedie care aduce în prim-plan una dintre cele mai actuale teme ale lumii contemporane – lipsa timpului – și propune un exercițiu de imaginație: cum ar arăta viața noastră dacă am putea să cumpărăm Timp?, informează un comunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

Alături de actorii Teatrului EXCELSIOR, din distribuția spectacolului TimeAholics face parte și actrița Lavinia Șandru, care a fost membră a juriului Concursului NEW DRAMA 2016 împreună cu dramaturgul Mihaela Michailov și regizorul Horia Suru. Girând pentru textul desemnat câștigător, Lavinia Șandru a acceptat să revină pe scenă, în spectacolul montat de Anca Ciuclaru.

Spectacolul, care va intra în repertoriul Teatrului EXCELSIOR, la Sala Studio, începând cu luna februarie, se adresează spectatorilor cu vârste de peste 12 ani și oferă tinerilor, în egală măsură, o perspectivă asupra prezentului și asupra viitorului.

Următoarele reprezentații ale spectacolului: duminică, 5 martie, ora 20:00 și miercuri, 15 martie, ora 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri