Caută
Close this search box.

Barack Obama se joacă în ocean, lângă insula miliadarului britanic Richard Branson

 

Fostul președinte american Barack Obama încearcă unele sporturi nautice noi și periculoase pe care nativul din Hawaii nu le-a putut practica din motive de siguranță pe când ocupa Biroul Oval de la Casa Albă, relatează Reuters.

Obama, ai cărui opt ani de președinție s-au încheiat luna trecută, a învățat să practice kitesurfing-ul săptămâna trecută în timp ce se afla în vacanță pe insula caraibiană aflată în proprietatea miliardarului britanic Richard Branson, care a făcut publice marți mai multe imagini.

Fotografii și imagini postate pe site-ul companiei lui Branson, Virgin Group, îl arată pe fostul președinte american, care a făcut surfing toată viața, învățând să practice sportul tot mai popular în care oamenii se deplasează pe apă pe o placă de surfing fiind trași de un zmeu, notează Agerpres.

„Fiind vorba de fostul președinte al SUA exista multă securitate în jur, dar Barack a reușit cu adevărat să se relaxeze și să intre în starea potrivită”, a scris Sir Richard Branson.

Branson are în proprietate o insulă de 48 de hectare, Moskito Island, care face parte din acest arhipelag. Miliardarul a cumpărat în 2007 Moskito Island și a construit aici o luxoasă proprietate care poate găzdui 22 de oaspeți, potrivit site-ului de internet al complexului.

Kiteboarding-ul a fost ales în 2012 ca sport olimpic pentru JO 2016 de la Rio de Janeiro, în locul windsurfing-ului. Decizia a fost criticată la momentul respectiv, pentru că acest sport poate fi unul letal, și în cele din urmă s-a renunțat la includerea acestui sport printre cele olimpice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri