Caută
Close this search box.

CCR: ”Vom stabili un termen de judecată”

Președintele Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu, a declarat, vineri, că CCR va stabili un termen de judecată în legătură cu sesizările președintelui Klaus Iohannis și CSM în contextul OUG de modificare a Codurilor penale după ce va fi primit și ultimul punct de vedere de la instituții.

„Noi suntem obligați să vedem cu seriozitate orice sesizare primim și o să-i dăm și termen și o să-i dăm și atenția cuvenită. Noi avem niște termene și avem în vedere și conținutul ordonanței și vom acționa în consecință. (…) Când vom primi ultimul punct de vedere, o să stabilim și un termen de judecată pe care îl vom anunța atunci”, a spus Dorneanu, citat de Agerpres.

Șeful CCR a precizat că nu a discutat în ultimele zile cu președintele Klaus Iohannis și nici cu Liviu Dragnea sau premierul Sorin Grindeanu.

La un moment dat, Valer Dorneanu a fost deranjat de întrebările insistente ale jurnaliștilor, care doreau să afle dacă va ține cont de „vocea străzii” sau ce îi va spune „conștiința” când va analiza sesizările respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri