Caută
Close this search box.

Ceaţă deasă pe A1, A2, A3 şi pe mai multe drumuri naţionale

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară, printre care şi A1, A2 şi A3, dar şi mai multe drumuri naţionale, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

„Pe autostrada A2, pe tronsonul Lehliu-Gară – Medgidia (km 65-193), vizibilitatea este, pe alocuri, sub 100 de metri. La fel şi pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între kilometrii 14 şi 31 (între kilometrii 43 şi 67 este de peste 150 de metri). Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti aerul este ceţos, dar vizibilitatea este bună (peste 150 de metri)”, potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Totodată, în judeţul Giurgiu, vizibilitatea scade sub 50 de metri pe DN6 Mihălieşti – Alexandria, pe DN61, în zona Bolintin, iar pe DN5 Bucureşti – Giurgiu este cuprinsă între 50 şi 100 de metri (în afara localităţilor).

În condiţii similare se circulă şi pe DN2 Focşani – Bacău, în judeţul Vrancea, pe DN51 Alexandria – Zimnicea, în judeţul Teleorman, dar şi pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, în judeţul Argeş.

Admnistraţia Naţională de Metoologie a emis mai multe avertizări nowcasting de ceaţă pentru judeţele Ilfov, Teleorman, Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi Ialomiţa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri