Deputatul USR Cornel Zainea susţine că în Parlamentul României se produc fraude grave.

„Eu și colegii mei de la USR începem să ne specializăm în găsirea de bombițe ascunse printre legi.Una din activitățile de seară/dimineață este citirea Monitorului Oficial”, spune deputatul USR.

Studiind activitatea Comisiei de Mediu pe luna ianuarie din Camera Deputaților, Cornel Zainea a constatat că domnul ministru Daniel Constantin nu are nici un vot împotrivă. Explicaţia ar fi că cele şapte voturi împotrivă ar fi fost trecute în Monitorul Oficial ca abțineri.

 

„Nimic nu se pierde, totul se transformă în funcție de interesul partidului.

De când PSD-ul ne-a surprins cu lovitura nocturnă împotriva statului de drept, fiecare dintre noi s-a specializat în câte ceva: unii și-au dezvoltat abilitățile de a sta în frig, alții își folosesc imaginația pentru a crea bannere ce fac înconjurul mapamondului, alții organizează forme de rezistență civică.
Eu și colegii mei de la USR începem să ne specializăm în găsirea de bombițe ascunse printre legi.
Una din activitățile de seară/dimineață este citirea Monitorului Oficial.
Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaților și am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în ședința de validare. Șoc și groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de 3 ori la ochi și am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele 2 luni de parlamentarism, cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abțineri.

Dovezile aici:
http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php… – pagina 16, Comisia pentru Mediu și echilibru ecologic
http://www.cdep.ro/comisii/mediu/pdf/2017/sz010405.pdf – raportul comisiei în care se consemnează rezultatul votului
Urmăriți și filmarea.

În curând PSD-ul ne va fura banii direct din cont și se va jura privindu-ne în ochi că noi n-am avut nimic vreodată acolo …”, a scris Cornel Zainea pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here