Caută
Close this search box.

DermaVital: Medicina energo-informațională în bolile neurologice. Neuroplasticitatea, o metamorfoză continuă a creierului

Neuronii renasc mereu, dacă le dăm o șansă, iar tratamentele care au la bază medicina energo-informațională au rezultate spectaculoase în afecțiunile neurologice.

Faptul că creierul nostru se resetează lunar nu mai este un secret pentru Neurobiologie: mitul clasic care susținea ”cu câți neuroni ne naștem, alții nu se mai refac pe parcursul vieții este doborât. ”Neuroplasticitatea reprezintă șansa noastră de a ne recupera dupa boli neurologice, care ne pot afecta senzitiv, motor sau cognitiv. Prin urmare, meuroplasticitatea permite neuronilor din creier să compenseze temporar sau definitiv, prin formarea de noi legături cerebrale, arii întregi afectate de leziuni sau de boală, care înlocuiesc total sau parțial functiile afectate”, ne-a declarat Florica Munteanu, manager DermaVital, specialist în biorezonanță, nutriție și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania.
Neuronii noi nu au același rol ca și neuronii vechi. Pentru ca ei să-și poată valorifica „mesajul” trebuie activați prin intermediul medicinei energo-informatională. De exemplu, persoanele care aud mai greu pot să aibă la un moment dat un „tinitus” este efectul negativ al neuroplasticității creierului care încearcă să compenseze lipsa auzului și se ajunge la activarea unor areale neurologice care corespund auzului , fiindca celulele neuronale din zona respectivă se reorganizează, dar nu pot compensa defectele de funcționare de la nivelul urechii. Pentru ca rezultatul neuroplasticității să fie unul pozitiv atunci stimularea reorganizării cerebrale trebuie să se facă într-un mod corect, nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Diagnosticarea energetică a creierului

Noutățile aduse de neurobiologie prin cercetările imagistice au la bază, desigur, și cunoștințele acumulate de fizica cuantică – fizica care sta la baza tratamentelor cu „biorezonanta” bicom -optima kidling daimond, aparate cu care se fac tratamente în centrul german DermaVital din București. Diagnosticarea energetica a creierului ne arată imagistic care areale ale creierului sunt mai afectate pentru a se interveni focusat în terapie, cât si blocajele energetice de comunicare între creier și corp, cele mai imortante fiind: sistemul imunitar, sistemul cardiac și sistemul gastro-intestinal. Memoria însăși depinde de sistemul imunitar. Faptul că se produc neuroni noi până la cele mai adânci bătrânețe este documentat științific, depinde de fiecare cum își poate păstra activ creierul prin diferite activități ca socotitul, cititul, învățarea unei poezii, a unei limbi străine, dezlegarea de rebus etc. Autoreglarea energetica a creierului, restabilirea unui echilibru între partea dreaptă și partea stângă a creierului, oxigenarea corectă a creierului, reglarea circulației creierului, reglarea energetică a lateralitatilor sunt astazi tratamente frecvent aplicate la Dermavital.

Recuperarea neurologică prin reglaje energetice

Solicitările cele mai mari în ultimul timp sunt pe boli moștenite genetic. Multe persoane tinere foarte antrenate în activitatea profesională și care au cazuri în familie cu demență, parkinson si alzheimer, apeleaza la acest gen de tratamente. În cazul pacienților care au aceste degenerări neuro-vegetative obținem rezultate diferite, în funcție de vechimea dereglării.
Exemplu: Bărbat, în vârstă de 73 ani, dintr-o localitate de lângă București, a venit cu fiica lui la DermaVital, cu diagnosticul clasic: demență/alzheimer/lipsă de orientare. Diagnosticarea imagistică arată dereglări neurovegetative cu lipsa de orientare și oxigenarea defectuoasă a creierului. După tratamentele de bază (6 ședințe), a fost programat după o lună, pentru o ședință de întreținere. Era mult mai ”prezent” și mai activ, fiica domnului ne spunea că se duce singur la magazinul sătesc și acum știe să vină înapoi, desigur o îmbunătățire clară.
Alt caz: Femeie, în vârstă de 84 de ani, a venit cu fiica ei care locuiește în Dubai și era foarte îngrijorata de starea mamei care nu o mai putea lăsa singură. Chiar la ședința a doua, pacienta era mult mai veselă și comunicativă.

Specialiștii de la DermaVital se întâlnesc cu foarte multe cazuri pe aceste spețe, unele cu rezultate bune sau mai încete, dar trebuie menționat faptul ca, dacă reușim să oprim evoluția bolii fără medicamente numai din reglaje energetice, e deja un mare avantaj. Este o terapie modernă, personalizată în funcție de informația energetică a fiecaruia. Practic. pacientul poartă un dialog energetic cu aparatul în tratament. Aparatele de biorezonanță au la bază fizica cuantică, sunt capabile să deslușească ”zgomotul energetic al bolii”, îl remodelează și îl transmite înapoi pacientului, asa cum poate corpul lui să prelucreze informația.
Fiecare terapie începe cu o măsurătoare energetică, pentru a confirma în cifre care este statutul energetic al pacientului în terapie. Fără medicamente, fără acțiuni invazive cu tratamentele medicinei energo- informaționale, suntem astăzi în măsură să autoreglăm corpul energetic (cu alte cuvinte, să îl resetăm și să întrerupem fenomenul de autodistrugere, să dăm neuronilor noi o șansă de reîncadrare în circuitele neuronale ale creierului. Boala apare mai întâi în campul energetic al corpului, RMN-ul biologic ne arata dupa aproximativ o ora dereglarile energetice in organsim.
Pentru mai multe informații accesati: www.dermavital-med.ro. Tratamentele oferite de centrul german DermaVital din București sunt branduri originale germane aduse în România de mine și soțul meu, după o activitate de 35 de ani în Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri