Caută
Close this search box.

DermaVital: Microimunoterapia – alergiile și intoleranțe alimentare, candida, metale grele

Tot mai multe persoane, indiferent de vârstă au probleme legate de alergii și intoleranțe. Reactiile alergice cresc de la an la an, iar intoleranțele alimentare mentin organismul într-un stres permanent, ducând la o creștere tot mai mare a alimentelor intoleranțe. Aceste probleme de sănătate devin cronice, desigur cauzele sunt multiple, o mare parte dintre ele pot fi găsite fără investigatii foarte multe (și foarte costisitoare) prin „informație”.

Produsele alimentare cu gluten influențează negativ limfa corpului

Corpul nostru, atunci când este confruntat cu probleme de sănătate emite în permanență un ușor „sunet-energetic” care, astăzi, poate fi identificat cu aparate speciale ce au la baza fizica cuantică și care aparțin de medicina energo-informatională. Boala apare mai întâi în campul energetic al corpului. Pe etajul biofizical al corpului aceste „noxe toxice” pot fi depistate urgent!

”Aproape nimeni nu își face gânduri cum se preia și împarte hrana în stomac, dar atunci când îți stă totul ca o piatră în stomac se schimbă totul. Când flora intestinală este dezechilibrată, alimentele rămân nedigerată în stomac, procesul de fermentație este încetinit și omul se simte dintr-odata ca un balon și obosit. Foarte multă lume se plânge de aciditate stomacală, dar de fapt este prea puțin acid gastric în stomac, pancreasul care produce și sucuri gastrice este de obicei obosit. Produsele alimentare care conțin gluten influențează negativ limfa corpului, ducând la o mucoasă intestinală încărcată, subțire, penetrantă și dereglată, ca urmare a unui consum excesiv de lapte și produse lactate, care împiedică producerea de mucoase și permite prinderea glutenului (proteinei) de suprafața celulelor mucoasei intestinale, mai ales de cele aleintestinului subțire. Fenomnul duce la o resorbție scăzută a nutrienților. Intoleranța alimentară se diagnostichează mai greu”, ne-a declarat Florica Munteanu, manager DermaVital, specialist în biorezonanță, nutriție și homeopatie, membră a Societății Naturiștilor din Germania. În timp, se produce o microinflamatie in tesutul intestinelor care se raspandeste mai departe in intreg organismul.

Candida, cauza multor îmbolnăviri

Candida (micoza, candida albicans) este cauza multor îmbolnăviri și, indirect, cauza alergiilor și intoleranțelor alimentare. Dureri de burtă, tot timpul obosit, nemulțumit, fără vlagă, colon iritabil, balonări, iritație, alergii, iată profilul persoanei cu candida. Totuși, analizele de laborator sunt în norme. ”Metalele grele pot întrerupe comunicarea între celule și organe, producând infecții cronice, deregleză metabolismul mitohondriilor (uzina energetica a celulei), deschid poarta spre orice altă problemă de sănătate daca nu sunt aduse in echilibru, au caracterul perfid de a se dubla, adică de a imita mineralele esențiale la care le iau locul în organism, fără ca sistemul imunitar să observe ceva. La nicio altă boală nu se găsește atâta suferință cât la candida. Aproape tot a doua persoană are candida peste normă în intestine, o bombă care ticăie încet, dar sigur”, afirmă terapeutul Florica Munteanu de la DermaVital.

Alimentatie greșită, stres, medicamente, fast food, dulciuri, cresc ciupercile în intestine mult timp, fără simptome. Este important de precizat faptul că aceste ciuperci înțeleg perfect să-și dubleze prezența mult prea mult până se observă primele simptome.

Microimunoterapia cu medicina energo-informaționala vine și reglează imunitatea corpului printr-o terapie personalizată, așa cum poate organismul pacientului prelucra informația. Imunitatea, prin microimunoterapie, este adusă la nivelul energetic necesar al corpului după măsurare. După diagnosticarea energetică, vedem dacă sunt metale grele peste norma admisă în organism. Concret, în general găsim arsenic, plumb, argint, ceea ce explică predispozitia alergică a pacientului (histamina ne arata concret) și prezența candidei in sânge.

Tratamentele care urmează se axează pe autoreglarea energetică a corpului pentru a fi în măsură să-și regleze depozitul de metale grele din corp. Candida se lucrează cu fiola de candida pentru a ajuta organismul să elime candida tot prin informație. Alergiile se reglează prin echilibrarea revărsării histaminei la stres în sânge. Intoleranțele sunt reglate prin informația concreta a alimentelor intolerate (în fiole), reglarea metabolismului și a mucoasei intestinale. Daca mucoasa intestinală nu este reglată, preparatele administrate se pierd.  ”Programele energetice cu care facem tratamentele se bazează pe informația  energetica organismului a celui aflat în tratament. În general avem nevoie de pana la sase sedinte pentru a readuce organismul în echilibru, dându-i posibilitatea de autoreglare si întrerupere a fenomenului de autodistrugere. Avem zilnic pacienți, chiar si copii in tratament cu alergii, intoleranțe. Mai ales persoanele trecute de 65 de ani au multe intoleranțe, dintre care nu lipseste glutenul. Tratamentele oferite de centrul german DermaVital sunt neinvaziive, personalizate, fara medicamente. Avem pacienți în tratament de toate vârstele, începand de la bebeluși până la octogenari”, ne-a mai declarat terapeutul Florica Munteanu.

Timpul în care totul se trata numai cu medicamente a trecut, astăzi există terapii moderne care se bazează pe informația energetică a corpului. Succesul tratamentului constă, în mare parte, în personalizarea terapiei.

Tratamentele oferite de centrul german DermaVital din București sunt branduri originale germane aduse în România de soții Munteanu, după o activitate de 35 de ani în Germania.

Contact Centrul DermaVital: Calea Vitan nr.28, Bucuresti, telefon 021 322 404 sau mobil 0731 871 968, email – office@dermavital-med.ro, www.dermavital-med.ro

Un răspuns

  1. „…După diagnosticarea energetică, vedem dacă sunt metale grele peste norma admisă în organism. Concret, în general găsim arsenic, plumb, argint, ceea ce explică predispozitia alergică a pacientului (histamina ne arata concret) și prezența candidei in sânge.

    Tratamentele care urmează se axează pe autoreglarea energetică a corpului pentru a fi în măsură să-și regleze depozitul de metale grele din corp. Candida se lucrează cu fiola de candida pentru a ajuta organismul să elime candida tot prin informație…”_____–––_____ Cred ca si bietul rege Mitriade se rasuceste in mormant, probabil ca daca s-ar trezi, ar invata instantaneu romana sau portugheza si ar exclama „PALAVRE”! Cat despre candida, reducerea (nu exista eliminare) cantitativa si a patogenitatii se obtine medical insa se mentine -la cote mici-prin reducerea masiva a consumului de zahar, care pentru aceasta ciuperca este cea mai binefacatoare ploaie…
    Cred ca aceasta „afacere” nu este mai mult decat o alta afacere, adica o escrocherie de genul homeopatie si religie, care se napusteste peste oamenii desperati sau ignoranti…Avertisment: orice aparatura medicala(sau nu) care produce unde, raze, etc.) penetrante poate declansa CANCER, mai ales prin folosire repetata, insa exista si subiecti cu sensibilitate inalta, deci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri