Caută
Close this search box.

DNA, interesată de concursurile și achizițiile de la spitalul județean din Deva

 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, Mircea Bobora, a declarat vineri că procurorii anticorupție au toate drepturile să ceară documentele de care sunt interesați de la Spitalul Județean de Urgență Deva, în contextul în care DNA a solicitat unității sanitare documente legate de achiziții și concursuri de angajare efectuate începând cu anul 2013.

„Direcția Națională Anticorupție are toate drepturile de a solicita absolut tot ceea ce interesează DNA. Este singurul comentariu. Ce să comentez? Că au venit, de ce au venit? Asta e o problemă a DNA”, a spus Bobora.

DNA Alba Iulia a solicitat vineri mai multe documente de la sediul Spitalului Județean de Urgență Deva, actele vizând organizarea concursurilor de ocupare a posturilor scoase la concurs și achizițiile desfășurate în perioada 2013-2017, a declarant managerul interimar al instituției, Livia Oros.

„Doi ofițeri din partea DNA Alba Iulia au venit la sediul spitalului și au cerut dosarele legate de concursurile organizate de instituție începând cu anul 2013 și până în prezent. De asemenea, au fost solicitate dosarele pentru procedurile de achiziție din intervalul 2013-2017”, a precizat Livia Oros, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, documentele solicitate de către DNA Alba Iulia au fost predate în copii efectuate la sediul spitalului.

Spitalul Județean de Urgență Deva a fost condus, în perioada 2012-2016 de către Călin Laza, acesta afirmând, vineri, că în acest interval de timp au fost efectuate mai multe controale, fără să fie constatate nereguli în activitatea instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri