Caută
Close this search box.

Festivalul Enescu: Biletele individuale se pun în vânzare pe 16 februarie

 

Biletele individuale pentru Festivalul Internațional „George Enescu” se pun în vânzare pe 16 februarie, de la ora 10,00, în rețeaua Eventim, anunță organizatorii, într-un comunicat.

„Biletele individuale pentru Festivalul Enescu 2017 se pun în vânzare pe 16 februarie, de la ora 10,00 în rețeaua Eventim, atât online, pe site-ul www.eventim.ro, cât și în rețeaua magazinelor Eventim din întreaga țară (Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Carrefour, librăriile Humanitas și Cărturești, stațiile OMV), la birourile Eventim din București și din țară, precum și pe site-urile Eventim din străinatate și în rețelele Eventim internaționale”, se precizează în comunicat, potrivit Agerpres.

Pentru Seria Mari Orchestre (Sala Mare a Palatului), prețul biletelor individuale este de 180 lei la categoria I; 140 lei — categoria II-a;110 lei — categoria a III-a și 80 de lei — categoria a IV-a.

Pentru Seria Recitaluri și Concerte Camerale (Ateneul Român, Sala Auditorium), prețul biletelor individuale este de 180 lei — categoria I și 140 lei — categoria a II-a, pentru concertele de la Ateneu și 50 lei — categoria I și 30 lei — categoria a II-a, pentru concertele de la Sala Auditorium.

Pentru Seria „By Midnight” (Ateneul Român), prețul biletelor individuale este 180 lei — categoria I și 140 lei — categoria a II-a.

Pentru Seria Muzica Secolului 21 (Sala Mihail Jora — Sala Radio), prețul biletelor individuale este de 50 lei — categoria I și 30 de lei categoria a II-a.

Prețul tuturor biletelor include timbrul muzical, precizează organizatorii.

Un ghid pentru achiziționarea de abonamente este disponibil pe http://festivalenescu.ro/ghid-pentru-achizitionarea-de-bilete-la-festivalul-enescu-2017/.

Peste 3.000 de artiști din întreaga lume vor fi prezenți la București și în alte șapte orașe din țară — Iași, Brașov, Cluj, Timișoara, Bacău, Ploiești și Sibiu — în cadrul a 80 de evenimente, la ediția 2017 a Festivalului Enescu, între 2 și 24 septembrie.

Staruri ale muzicii clasice internaționale precum Lang Lang, Jonas Kaufmann, Philippe Jaroussky, Magdalena Kozena, Daniil Trifonov, Riccardo Chailly, Thomas Hampson, Dmitri Hvorostovsky, Olga Peretyatko, Khatia Buniatishvili, Tine Thing Helseth, Andrei Ioniță și Anoushka Shankar vor veni în premieră la București în 2017.

Li se alătură orchestre de top precum Orchestra Scala di Milano, Orchestra Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Royal Concertgebouw Amsterdam, Munchner Philharmoniker, London Philharmonic Orchestra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri