Caută
Close this search box.

Filmul “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, un nou record de public în România

 

În primul weekend a filmului “Cincizeci de umbre întunecate”, producţia a stabilit un nou record la lansarea în România.

Astfel că în 10-12 februarie 2017, cel de-al doilea capitol al francizei a fost văzut la cinema de 150.501 spectatori, cu încasări de 2.932.281 lei, întrecând, astfel, orice altă lansare cinematografică din România din 2016 până în prezent, dar și primul film din serie, “Cincizeci de Umbre ale lui Grey”, care a debutat pe ecranele noastre în 2015 cu 145.702 spectatori și cu încasări de 2.769.610 lei.

Jamie Dornan și Dakota Johnson se întorc în rolurile lui Christian Grey și a Anastasiei Steele în “Cincizeci de umbre întunecare”, al doilea capitol al fenomenului internațional “Fifty Shades”, care continuă povestea pusă în mișcare de blockbusterul din 2015, cu încasări mondiale de peste 560 de milioane de dolari. Noul capitol a sosit pe marile ecrane înainte de Sfântul Valentin, cu noi experiențe.

Christian Grey are inima rănită acum, și încearcă s-o atragă înapoi în lumea lui pe Ana Steele, aceasta e mult mai precaută, de data aceasta, așa că cere reguli noi înainte de a accepta să-i dea lui Christian o a doua șansă. Relația dintre cei doi începe să capete stabilitate și să se bazeze pe încredere, cuplul va fi asaltat de figuri dubioase din trecutul lui Christian, care sunt decise să le distrugă speranțele pentru un viitor împreună.

În noul capitol îi vom revedea pe Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford și Max Martini, cărora li se alătură nume sonore precum Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote și Eric Johnson.

Pelicula e regizată de James Foley (Fear, House of Cards) și produs de Michael De Luca, Dana Brunetti și Marcus Viscidi, alături de E L James, creatoarea seriei de cărți-bestseller. Scenariul îi aparține lui Niall Leonard, și e bazat pe romanul lui James.

Filmul este distribuit în România de Ro Image.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri