Caută
Close this search box.

Gimnasta Andreea Răducan, reacţie dură: Ruşine să le fie celor care îşi bat joc de această ţară!

Gimnasta Andreea Răducan a avut o reacţie dură după adoptarea de către guvern a OUG privind modificarea Codurilor Penale.

„Astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoţi şi mincinoşi. (…) Cred că este pentru prima dată în viaţă când îmi este ruşine de ţara în care trăiesc”, deşi, afirmă fosta campioană olimpică, „sunt genul de om care obişnuieşte să-şi promoveze tara cu tot ce are ea mai frumos, şi să-şi spele rufele în familie . Nu s-a inventat detergentul care să mai cureţe murdăria de pe rufele noastre.”

„Nu merităm nimic din ce ne-au lăsat străbunii noștri. Pare c-am luat modelul Ucrainei, demnitatea ne-am pierdut-o demult, în curând și identitatea. (…) Cu ultima sursă de speranță, cred că nu trebuie abandonată lupta nici în ceasul al douăsprezecelea. Dă, Doamne, mintea românului cea de pe urmă…”, spune Andreea Răducan.

Redăm textul integral:

„Dragi români,
Astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoţi şi mincinoşi. Nu are rost să ne mai ofuscăm atunci când persoane din alte ţări ne catalogheză drept hoţi. Români=hoţi. Tocmai le-am confirmat că aşa este.
Cred că este pt prima dată în viaţă când îmi este ruşine de ţara în care trăiesc. Sunt genul de om care obişnuieşte să-şi promoveze tara cu tot ce are ea mai frumos, şi să-şi “spele rufele în familie”. Nu s-a inventat detergentul care să mai cureţe murdăria de pe rufele noastre.

Sunt dezamăgită de ceea ce trăim şi asta în primul rând din cauza noastră. A acelora care au cap ca să nu-i plouă în gât şi a acelora care dintr-o indolenţă fără margini nu se deranjează să iasă la vot, pentru că nu se simt bine, n-au cu cine lăsa copilul, duminica e ziua lor liberă şi oricum n-au cu cine vota.

Dacă nu aţi avut cu cine vota, nu-i nimic, aţi primit din oficiu.

Ruşine să le fie tuturor celor care îşi bat joc de această ţară. Nu merităm nimic din ce ne-au lăsat străbunii noştri, NIMIC! Pare c-am luat modelul Ucrainei, demnitatea ne-am pierdut-o demult, în curând şi identitatea.

Cu ultima sursa de speranţă, cred că nu trebuie abandonată lupta nici în ceasul al doisprezecelea. Dă Doamne mintea romanului cea de pe urmă…

Pentru cei care nu înţeleg ce scriu şi consideră că e minunat ce se întâmplă, îi rog respectuos să dea ignore acestei pagini ca să nu mai avem comentarii ulterior. Ignoranţa, minciuna, prostia şi hoţia distrug România.”, scrie fosta gimnastă pe contul său de Facebook.

FOTO: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri