Caută
Close this search box.

Lady Gaga, spectaculoasă în deschiderea finalei Super Bowl

 

Diva pop Lady Gaga a transmis, duminică, la Houston, un mesaj de toleranță în timpul spectacolului tradițional de Super Bowl, finala mult-așteptată din Liga Națională de Fotbal American (NFL).

Singură pe acoperișul NRG Stadium, îmbrăcată într-un costum metalizat, realizat de Versace, și înconjurată de drone care au luminat cerul în culorile steagului american, Lady Gaga și-a început show-ul cu melodiile patriotice „God Bless America” și „This Land is Your Land”, care vorbesc în special despre faptul că Statele Unite sunt „o națiune a libertății și a dreptății pentru toți”, informează agenţiile de presă internaţionale, citate de Agerpres.

Suspendată în corzi, cântăreața americană de origine italiană s-a aruncat apoi în gol ajungând la scena amenajată pe gazon unde, câteva minute mai târziu, jucătorii de la Atlanta Falcons și New England Patriots au disputat finala câștigată de „patrioți”.

În mijlocul unui potop de efecte speciale, vedeta în vârstă de 30 de ani a interpretat hit-urile sale cele mai apreciate, printre ele numărându-se piesele „Poker Face”, „Born This Way” și „Just Dance”.

„Bună ziua, Houston, bună ziua, lume, suntem aici pentru a vă face să vă simțiți bine”, a spus din fața pianului solista care a vândut peste 27 de milioane de albume în toată lumea.

După treisprezece minute de show plin de culoare, însă lipsit de extravaganțele vestimentare și scenice obișnuite, Lady Gaga, și-a încheiat spectacolul pe o scară aruncând microfonul și lansându-se din nou în gol.

Finala Super Bowl este prezentată drept cel mai vizionat show din lume, cu peste 110 milioane de telespectatori din Statele Unite ale Americii.

„Singurele declarații pe care le voi face în timpul spectacolului meu sunt acelea pe care le-am făcut constant de-a lungul carierei mele”, a spus în această săptămână Lady Gaga, simbol al comunității de persoane gay și transsexuale, pe fondul tensiunilor survenite alegerii lui Donald Trump în fruntea țării, potrivit AFP.

În timp ce Lady Gaga a evitat să facă declarații politice în timpul show-ului său, Renee Elise Goldsberry, Phillipa Soo și Jasmine Cephas Jones, surorile Schuyler din hit-ul Broadway „Hamilton”, au fost cele care au făcut valuri pe rețelele de socializare după ce au inclus în primul vers al melodiei „America the Beautiful” cuvintele „și surori” transmițând astfel un mesaj subtil de susținere a femeilor, conform Reuters.

Sursa foto: USA Today

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri