Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea: Mă consider o persoană foarte cinstită, nu am furat nimic

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, că se consideră o persoană „foarte cinstită” care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic, iniţiat de un procuror ”care şi-a uzurpat calităţile oficiale”.

„Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic iniţiat de un procuror care şi-a uzurpat calităţile oficiale şi care la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să îi spună de ce a fost condamnat. Dacă vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu ştie pentru ce a fost condamnat pe de o parte, pe de altă parte o hotărâre incompletă la care lipsesc expunerea şi motivarea, Codul de procedură penală spune practic că acea hotărâre nu există. Drept pentru care am şi făcut această contestaţie la executare”, a răspuns Liviu Dragnea.

„Şi, ca să închei, eu nu am furat nimic, doamnă. Eu am fost trimis în judecată, aduceţi-vă aminte, acelaşi scandal şi aceiaşi presiune şi manipulare îngrozitoare din 2012 când se spunea că eu am furat 2 milioane de voturi. Şi acum le caută. O să văd dacă le găsesc pe undeva, în condiţiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva şi am fost condamnat pentru altceva. În primă instanţă. În a doua instanţă nu am reuşit să aflu de ce”, a conchis Liviu Dragnea, citat de News.ro.

FOTO: nineoclock.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri