Caută
Close this search box.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la DNA

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns în această dimineață la DNA. Ea a fost chemată pentru explicaţii în dosarul deschis de procurori pentru a afla cum a fost redactată şi adoptată controversata OUG 13. Ordonanța a fost avizată pozitiv de Carmen Dan, care este audiată în calitate de martor.

În acest dosar, DNA face deocamdată cercetări in rem, asupra faptei, și pentru aceasta au convocat mai mulți oficiali din Guvernul Grindeanu. Astfel, miercuri, de pildă, a fost audiată Grațiela Gavrilescu, ministrul pentru relația cu Parlamentul, după ce anterior fuseseră chemați la DNA și doi foști secretari de stat din Ministerul Justiției, dar și alți funcționari.

Mihai Busuioc, în calitatea sa de secretar general al Guvernului, a fost implicat, potrivit digi24.ro, în procesul de adoptare a controversatei ordonanțe. Potrivit stenogramei ședinției de guvern în care a fost adoptată OUG 13, premierul Sorin Grindeanu îl întreabă personal dacă ordonanța are toate avizele, iar acesta îi răspunde afirmativ.

FOTO: capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri