Caută
Close this search box.

Ministrul demisionar a ajuns la CNN: Richard Quest, în dialog cu Florin Jianu. VIDEO

Unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori de la CNN, Richard Quest, a analizat situaţia din România şi a stat de vorbă cu ministrul demisionar al IMM-urilor, Florin Jianu.

Richard Quest, realizator CNN: „Criza politică din România se adânceşte, în condiţiile în care Avocatul Poporului din această ţară a dat guvernul în judecată. Totul pentru că guvernul a emis un decret care dezincriminează o gamă largă de infracţiuni legate de corupţie. Protestatarii au ocupat Piaţa Victoriei, din Bucureşti, în cea mai mare demonstraţie de la răsturnarea regimului Ceauşescu. Protestatarii cer abrogarea decretului, dar premierul a spus că acest lucru nu se va întâmpla şi a făcut apel la calm. Ministrul român pentru mediul de afaceri a demisionat din această cauză. L-am întrebat de ce l-a confruntat pe premier din cauza noilor legi”.

„Vreau ca istoria să mă ţină minte ca un om drept, vreau să fiu de partea corectă a istoriei, iar problema cu legislaţia, şi nu mă refer la chestiunile tehnice, pentru că vă spun sincer nu este de competenţa mea, tehnic vorbind… Dar ce vă pot spune, dacă adopţi o lege fără să informezi în prealabil membrii guvernului, fără să anunţi presa şi aproape în miezul nopţii, atunci nu este drept”, a spus Florin Jianu, fost ministru al mediului de afaceri, la CNN, citat de digi24.ro. FOTO: rtv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri