Caută
Close this search box.

Parlament: Bugetul va fi dezbatut până la sfârșitul săptămânii

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului au aprobat, miercuri, programul de dezbatere și adoptare a proiectului legii bugetului de stat și a proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.

Potrivit Agerpres, plenul comun al Parlamentului se va întruni, lunea viitoare, începând cu ora 13,00, pentru dezbaterea și aprobarea proiectului legii bugetului de stat și a proiectului legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017. Parlamentul urmează să dea votul final asupra celor două acte normative marțea viitoare, într-o ședință de plen comun care va începe la ora 10.

Săptămâmana aceasta, grupurile parlamentare, senatorii și deputații au termen, de miercuri până vineri la ora 9,00 să depună amendamente la cele două acte normative. Vineri, începând cu ora 11,00, sunt programate ședințe comune ale comisiilor de specialitate ale Parlamentului în vederea examinării, avizării și depunerii avizelor la Comisiile de buget, finanțe și bănci reunite.

Ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, este așteptat să participe vineri, începând cu ora 14, la ședința comună a Comisiilor de buget, în care vor avea loc dezbaterea generală și o primă analiză a amendamentelor depuse la legea bugetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri