Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a cerut luni demisiile prim-ministrului Sorin Grindeanu, a ministrului Justiţiei, Florin Iordache, şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, afirmând că OUG 13 a fost ”o ticăloşie” care a nemulţumit România şi a uimit lumea.

”Această ticăloşie pe care a făcut-o Guvernul Grindeanu a nemulţumit o Românie întreagă, a uimit o lume întreagă şi a sfidat orice regulă de bun simţ şi de decenţă. PNL consideră că domnul Grindeanu trebuie să-şi dea demisia. De asemenea, domnul Iordache trebuie să-şi dea demisia şi să nu mai emită nicio pretenţie de consultare sau de dialog pe o ordonanţă pe care a executat-o stric în beneficiul domnului Dragnea”, a declarat Raluca Turcan.

Preşedintele interimar al PNL a mai explicat că nu Klaus Iohannis sau vreun partid politic au scos oamenii în stradă, ci lovitura dată celor cinstiţi şi instituţiilor statului al cărei autor de facto este Liviu Dragnea.

”Este firească demisia domnului Liviu Dragnea, autorul moral, autorul de facto al acestei lovituri la adresa oamenilor cinstiţi şi la adresa instituţiilor statului român (…) Nu preşedintele Iohannis a scos românii în stradă. Nu au fost mobilizaţi românii de către un partid sau altul. Românii au fost mobilizaţi şi s-au unit împotriva celei mai mari ticăloşii de după Revoluţie şi domnul Dragnea este direct responsabil”, a mai spus Turcan.

 

 

59 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 8 =