Caută
Close this search box.

PNL și USR depun moțiune de cenzură: S-au comportat ca hoţii. Cerem demisia Guvernului Grindeanu

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat că PNL va depune miercuri o moțiune de cenzură, ca urmare a adoptării în Guvern, prin ordonanță de urgență, a unor modificări aduse în legislație care ar prejudicia lupta anticorupție. Demersul este susținut de USR.

Raluca Turcan a reiterat la Palatul Parlamentului promisiunea că, dacă Guvernul Grindeanu nu demisionează, PNL va depune moțiune de cenzură. De asemenea, ea a făcut un apel la toate partidele de opoziție să voteze pentru demiterea Executivului condus de Sorin Grindeanu.

„Întregul Guvern PSD-ALDE trebuie să demisioneze. Acest Guvern trebuie să plătească pentru faptele săvârşite şi ar trebui să intrăm în alegeri anticipate. Dacă Guvernul nu va demisiona, PNL depune astăzi moţiune de cenzură. Acesta a fost un act de banditism politic, a fost o acţiune cu premeditare. Au negat în campania electorală că vor merge pe ordonanţe care să salveze corupţii, însă am văzut că în prag de seară, ca hoţii, au decis să-şi salveze clientela politică şi să sfideze o lume întreagă”, a declarat miercuri Raluca Turcan.

Preşedintele interimar al PNL a mai spus, potrivit digi24.ro, că cei din coaliţia PSD-ALDE s-au comportat ca un grup infracţional organizat.

FOTO: paginadepolitica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri