Caută
Close this search box.

Primul smartphone cu ecran ultraperformant 4K HDR, lansat la Barcelona

 

Mobile World Congress este cel mai mare târg de profil din lume şi la aceasta ediţie participa 2200 de companii din domeniu.

Sony vrea să-i impresioneze pe utilizatorii de telefoane mobile cu prima camera care filmează super slow motion şi cu o rezoluţie nemaivăzută până acum la un telefon mobil şi cu ecran ultraperformant 4K HDR. Prin comparație, abia intră pe piață televizoare cu o asemenea tehnologie.

Producătorul japonez mizează pe modernizarea conexiunilor mobile care vor permite vizionarea peliculelor în rezoluţii mari direct pe telefon.

Noutăţile nu vin doar de la Sony la acest congres al Tehnologiei Mobile de la Barcelona, unde par sa predomine companiile chineze. Huawei este pe cale sa anunţe noul model de terminal P10, iar Lenovo a prezentat deja gama de mobile performante G5 şi noile abilităţi ale modelului Moto Z care include un proiector, boxe şi o lentila zoom.

Şi coreenii de la  LG Electronics au lansat noul mobil G6 rezistent la apă, iar următoarele zile ale Mobile World Congress se anunţă la fel încărcate de noutăţi în tehnologia mobilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri