Caută
Close this search box.

Procurorul Mircea Negulescu şi-a dat demisia din magistratură

Procurorul Mircea Negulescu şi-a dat, vineri seară, demisia din magistratură, urmând ca plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să ia act de ea la următoarea şedinţă, au declarat surse judiciare, pentru News.ro.

Inspecţia Judiciară propusese, vineri, înainte de demisia lui Negulescu, ca magistratul să fie suspendat din funcţie până la soluţionarea acţiunii disciplinare începute după difuzarea unei înregistrări audio a unei discuţii telefonice cu soţia unui inculpat dintr-un dosar.

Mircea Negulescu şi-a depus, vineri seară, la CSM, demisia din magistratură. Plenul Consiliului urmează să ia act de demisia magistratului în şedinţa de săptămâna viitoare.

Înainte ca Negulescu să-şi dea demisia, Inspecţia Judiciară propusese CSM suspendarea din funcţie a procurorului, fost magistrat la DNA Ploieşti, transferat la Parchetul Judecătoriei Câmpina.

Consiliul Superior al Magistraturii a înregistrat vineri Nota Inspecţiei Judiciare cu propunerea de suspendare din funcţie a lui Mircea Negulescu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, până la soluţionarea definitivă a acţiunii disciplinare.

FOTO: romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri