Caută
Close this search box.

Semifinaliştii Eurovision România au făcut show pe scena Berăriei H

Ioana Voicu şi Dan Helciug au fost gazdele unui eveniment transmis live la TVR.

Seara de duminică, 19 februarie, a fost una de neuitat pentru cei 15 semifinalişti Eurovision, care s-au întâlnit cu fanii, prietenii, cu publicul spectator şi telespectator în cadrul unui eveniment organizat de Televiziunea Română la Berăria H din Bucureşti.

Ca o etapă în pregătirile pentru semifinala Selecţiei Naţionale, concurenţii au avut ocazia de a se acomoda cu rigorile, emoţiile şi solicitările unei transmisiuni Eurovision în direct.

Pe parcursul celor 140 de minute de transmisiune directă, cei 15 semifinalişti au demonstrat talentul lor artistic ,interpretând piese din repertoriul propriu, hituri internaţionale dar şi hituri Eurovision. În afară de muzica bună, publicul din sală a avut parte şi de câteva concursuri – care le-au adus nenumărate premii având sigla Eurovision. Seara s-a încheiat cu un recital susţinut de Dan Helciug.

La evenimentul de la Berăria H, cei 15 artişti au evoluat, în premieră, în ordinea intrării în concursul din 26 februarie. Astfel, juriul de specialitate şi telespectatorii TVR îi vor urmări în semifinală după cum urmează: Elize&No Stress, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Ramona Nerra, Instinct, Eduard Santha, Tavi Colen&Emma, Zanga, Ilinka feat. Alex Florea, Alexandra Crăescu, Maxim, D-LEMA, M I H A I, Ana Maria Mirică şi Xandra.

Transmisiunea TVR de la Berăria H – în simulcast pe TVR 2, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ a fost completată de sesiuni live pe pagina facebook.com/eurovision.romania – care au continuat şi după terminarea emisiei pe micul ecran. Finalul întâlnirii online a fost fulminant, cu toţi artiştii şi cu cei doi prezentatori, pe scenă, alături de coordonatoarea proiectului Eurovision 2017, Iuliana Marciuc – cântând, cu toţii, „We Are The Champions”.

Spectacolul Eurovision – sHow-ul! a fost ultima întâlnire a celor 15 semifinalişti înainte de confruntarea din 26 februarie – când juriul va avea dificila sarcină de a-i alege pe cei zece finalişti.

Cele 15 melodii calificate în următoarea etapă a Selecţiei Naţionale Eurovision România pot fi ascultate pe site-ul dedicat, eurovision.tvr.ro.

Semifinala Selecţiei va avea loc duminică, 26 februarie 2017, iar Finala pe 5 martie. Câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

În cadrul Finalei, telespectatorii vor putea participa la campania „Eurovision te premiază!”, la care Marele Premiu este un automobil.*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri