Lisa Niemi Swayze, văduva lui Patrick Swayze, a decis să organizeze în aprilie o licitaţie cu cele mai valoroase obiecte personale ale regretatului actor pentru a păstra vie imaginea soţului său, aceasta declarând că evenimentul va cuprinde obiectele dragi lui Swayze, precum smochingul său.

Lisa Niemi Swayze, care este dansatoare şi scriitoare, a fost căsătorită cu Swayze timp de 34 de ani înainte ca acesta să piardă lupta cu cancerul la pancreas în 2009, iar în prezent, văduva actorului, care are 60 de ani, a scos la licitaţie câteva dintre cele mai preţuite obiecte ale actorului, ca parte a licitaţiei Julien’s Auctions, care va avea loc în Los Angeles, în aprilie, informează contactmusic.com.

Lisa a povestit pentru revista People că în ciuda durerii sale, aşteaptă cu nerăbdare să împartă oamenilor obiectele atât de dragi lui Patrick Swayze: „Există şi ceva care îmi dă putere. Îmi spuneam: ‘Într-o zi, voi împărţi toate aceste obiecte minunate ale lui Patrick. Acest gând mi-a dat putere”, a declarat aceasta

Printre obiectele disponibile celor interesaţi să le achiziţioneze se numără o haină de piele pe care actorul a purtat-o în filmul din 1987 „Dirty Dancing”: „Fiecare obiect spune o poveste şi extrem de mult despre cum era Patrick. Iubea acea haină. Nu am mai văzut o haină similară”, a mai spus Lisa.

Costume şi obiecte de recuzită din alte filme cunoscute în care a jucat Patrick Swayze, precum „Ghost” şi „Point Break”, vor putea fi achiziţionate, precum şi smochingul pe care acesta l-a purtat la Gala Premiilor Oscar din 1989 – un obiect de o importanţă aparte pentru Swayze.

“Înainte de acel costum, închiria mereu către unul, aşa că acela a fost primul smoching pe care l-a deţinut”, a spus Lisa. “Când eşti obişnuit să-ţi chiverniseşti banii şi să mănânci sandiwch-uri cu unt de arahide, să ajungi în buticul unui creator de modă din Paris şi să-ţi cumperi un smoching, e un lucru deosebit. El era genul de tip care purta cizme de cowboy şi blugi, dar aprecia hainele de calitate.”

O parte din încasările licitaţiei va fi donată către Pancreatic Action Cancer Network.

375 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here