Caută
Close this search box.

Sute de mii de oameni protesteza in intreaga tara. Incidente intre protestatari si jandarmi. VIDEO

UPDATE Un grup de protestatari, in zona Bulevardului Iancu de Hunedoara, au devenit violenti. Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, a declarat ca sunt mai multi jandarmi raniti. S-au dau cu gaze lacrimogene. Jandarmii evacueaza piata.

Unii dintre protestatarii din Piaţa Victoriei au aruncat, miercuri seară, cu petarde şi torţe către jandarmi, oamenii legii folosind gaze lacrimogene şi ridicând gardul în zonă.

Peste 100 000 de oameni protestează, la momentul transmiterii ştirii, în faţa Guvernului, nemulţumiţi faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale. In toate orasele din tara au fost organizate in toate orasele tarii.

Valuri de bucuresteni se indreapta catre Piata Victoriei, desi au fost facute filtre de restrictionare a populatiei pe toate arterele importante. Politistii au impanzit tot centrul Capitalei.
Valuri de bucuresteni se indreapta catre Piata Victoriei, desi au fost facute filtre de restrictionare a populatiei pe toate arterele importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri