Caută
Close this search box.

UPDATE. Theodor Paleologu, audiat la DNA într-un dosar al Elenei Udrea

UPDATE Procurorii l-au audiat pe Theodor Paleologu ca martor în dosarul în care fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, şi fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana Băsescu, sunt suspectate că ar fi orchestrat finanţarea ilegală a Partidului Democrat Liberal. Theodor Paleologu a stat o oră în biroul procurorului de caz,

„E vorba de dosarul dnei Udrea, dar concret nu știu precis cine a finanțat. În mod normal e organizația sectorului 1, dar PSD în București era organizat în filiale de sector plus organizația pe capitală. Se investighează cultura finanțărilor ilegale”, a spus el.

„Am fost decepţionat că nu am putut oferi informaţii relevante. În schimb, sunt alte dosare în care abia aştept să fiu martor”, a adăugat fostul ministru, citat de digi24.ro.

Întrebat dacă au fost finanțări „dubioase” în campania electorală, Paleologu a răspuns: „Habar nu am. Bănuiesc că da. Gândiţi-vă puţin, e la mintea cocoşului, ţineţi minte cum erau campaniile înainte de 2016, cum erau mesh-uri pe câte un bloc întreg sau afişe imense pe care nu le-am văzut nicăieri în lume. Nici măcar în America nu am văzut asemenea orgie de propagandă electorală. Deci e la mintea cocoşului că ceva nu e în regulă”, a spus el.

„Cred că se investighează cultura finanțărilor ciudate ale tuturor partidelor. Până la ultima rundă de alegeri a fost o imensă problemă legată de costuri pe care am semnalat-o din 2008. Eu am fost puțin decepționat că nu am putut oferi informații relevante, în schimb sunt alte dosare în care abia aștept să fiu martor”, a adăugat Paleologu.

El a spus că nu este tentat să facă denunțuri, pentru că DNA este suficient de „competentă”.

(Ştirea iniţială) Theodor Paleologu s-a prezentat vineri la DNA pentru a fi audiat într-un dosar de corupție.

La intrare în sediul DNA, fostul ministru al Culturii a declarat că a fost chemat în calitate de martor, dar a refuzat să dea alte detalii despre cauza în care a fost citat, potrivit Agerpres.

FOTO: ziuadecj.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri