Caută
Close this search box.

Tragedie. Și-au pierdut bebeluşul la doar 24 de ore de la naştere

bebeluş

 

Bebeluşul a murit la doar 24 de ore de la naştere, deşi medicii i-au asigurat pe părinţi că naşterea a decurs bine şi că este sănătos. Cadrele medicale de la maternitatea din Ploieşti susţin că starea copilului s-a înrăutăţit repede şi nu a mai fost timp pentru un transfer. Băieţelul ar fi avut probleme respiratorii. Părinţii acuză că nu au fost informaţi că micuţul se simţea atât de rău. Au făcut plângere la poliţie şi la Colegiul Medicilor.

„Am fost anunţaţi că bebeluşii mai şi mor”, a spus mătuşa nou-născutului, citată de TVR.

O asistentă de la maternitate, şi nu un medic, le-a dat teribila veste. Părinţii şi rudele au fost devastaţi, mai ales că naşterea a decurs bine.

Pe seară, la câteva ore după ce a fost născut, copilul a avut probleme respiratorii. Rudele spun că medicii i-au asigurat că nu e nimic grav.

A doua zi dimineaţă, starea bebeluşului s-a înrăutăţit. Medicii spun că au cerut transferul la o unitate din Bucureşti şi că obţinuseră toate acordurile.

Familia bebeluşului îi acuză pe medicii, în primul rând, de lipsă de comunicare.

Părinţii bebeluşului şi rudele lor au cerut ca necropsia să fie făcută la medicină legală, şi nu la maternitate. Au făcut plângere la Poliţie şi la Colegiul Medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri