Caută
Close this search box.

Trenurile au restricţii de viteză din cauza vântului şi ninsorii

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că la această oră nu sunt linii de cale ferată închise și nici trenuri blocate pe rețeaua feroviară, însă circulația este adaptată la condițiile meteo nefavorabile, în special pe raza a 3 regionale feroviare: Bucureşti, Iaşi și Constanţa.

Restricții de viteză se înregisterează pe segméntele Valul lui Traian – Constanţa, cu limitarea vitezei la 80 km/h şi Dragoş Vodă – Feteşti unde se circulă  cu 80 km/h.

Se înregistrează întârzieri în circulație, acestea fiind determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo nefavorabile de vânt puternic și ninsori abundente.

CFR roagă păsagerii ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul Camere web.

Personalul feroviar verifică în permanenţă componentele infrastructurii, astfel încât, pentru orice deranjament tehnic produs din cauza condiţiilor meteo să se intervină pentru remediere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri