Caută
Close this search box.

Un post TV iranian a blurat decolteurile vedetelor de la Gala OSCAR 2017. VIDEO

În timpul celei de-a 89 ediţii a premiilor Oscar, Anousheh Ansari l-a reprezentat pe regizorul Asghar Farhadi, care a primit trofeul pentru Cel mai Bun Film Străin, şi a acceptat statueta de aur în numele lui, însă montajul video cu momentul a fost drastic modificat de un post de televiziune din Iran, scrie The Independent.

Regizorul Asghar Farhadi a refuzat să vină la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, după ordinul anti-imigraţie al lui Donald Trump, însă a trimis o scrisoare de mulţumire după ce a aflat că a câştigat.

Vestea a fost bine văzută în Iran – una dintre cele şapte ţări vizate de ordinul controversat dat de Trump – însă modul în care a fost difuzată ştirea pe un post de televiziune este transformat radical.

Cele care au înmânat trofeul a fost Charlize Theron şi Shirley MacLaine, Theron purtând o ţinută decoltată, lăsând la vedere un bust generos.

Postul de televiziune Iranian Labor News Agency (ILNA) a decis să modifice în PhotoShop haine deasupra siluetei actriţei. I-au acoperit, cu ajutorul programului de editare, mâinile, gâtul şi pieptul.

Când Ansari a acceptat statueta, în cadru apărea şi Charlize, dar de data aceasta producătorii au decis să blureze complet, potrivit Mediafax, lăsând la vedere doar chipul actriţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri