Caută
Close this search box.

Zborurile către București, tot mai căutate în perioada protestelor

Căutările ofertelor de zbor către București au crescut în primele zile din februarie, ceea ce ar putea fi o reacție a românilor din străinătate la evoluția evenimentelor din țară. La aceste concluzii au ajuns specialiștii motorului de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro după analizarea căutărilor din perioada 1-4 februarie 2017.

„Evenimentele recente care au avut loc în România i-au determinat pe românii din marile țări din Europa să revină la București”, potrivit comunicatului momondo.ro.

„Am remarcat o creștere a interesului față de zborurile către București în perioada 1-4 februarie comparativ cu aceleași zile din săptămâna anterioară, 25-28 ianuarie 2017, mai ales dinspre Elveția, Italia și Danemarca”, a declarat Mircea Giurcă, Marketing Manager momondo România.

Cele mai multe căutări de zbor către București s-au înregistrat din Elveția, cu o creștere de 26% față de săptămâna anterioară.

Totodată, numeroși români stabiliți în țările latine și nordice au căutat oferte de zbor către Capitală în primele zile din februarie. Accesările zborurilor dinspre Italia, Portugalia, Franța și Spania către București au crescut cu 25%, 22%, 21% și, respectiv, 8%.

În aceeași măsură, interesul românilor din Danemarca, Țările de Jos și Suedia pentru a veni spre București a crescut cu 24%, 20% și 18% pentru perioada 1-4 februarie 2017.

FOTO: Wrocławski informator internetowy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri